FAQ

Wat is de minimale huurperiode van een springkasteel?

De minimale huurperiode voor onze springkastelen is 1 dag. Indien je op zaterdag of zondag wenst te huren ben je verplicht het springkasteel voor het hele weekend te huren.

Moet ik een waarborg betalen?

Ja, we vragen een borgsom bij het huren van al ons materiaal. Het bedrag wordt terugbetaald binnen 7 dagen na het ophalen, op voorwaarde dat alle materialen onbeschadigd zijn.

Hoeveel ruimte heb ik nodig bij het opzetten van een springkasteel?

De benodigde ruimte varieert afhankelijk van het specifieke springkasteel. We raden aan om minstens 1 meter extra ruimte aan alle zijden van het springkasteel vrij te houden voor veilig gebruik en gemakkelijke toegang.

Kunnen jullie het springkasteel opzetten op elke ondergrond?

We kunnen het springkasteel opzetten op een vlakke, stevige ondergrond zoals gras, beton of een verharde ondergrond. Vermijd het opzetten op grind, stenen of scherpe oppervlakken..

Zijn de springkastelen schoon en veilig?

Absoluut! Bij Pajot Events staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze springkastelen worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bovendien worden ze voor elke verhuur grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Wat gebeurt er als materiaal beschadigd raakt tijdens mijn huurperiode?

Kleine slijtage en normale gebruikssporen zijn acceptabel. Bij aanzienlijke schade of vandalisme kunnen er echter kosten in rekening worden gebracht. Zorg ervoor dat het materiaal op een verantwoorde manier wordt gebruikt en volg de instructies op.

Wat moet ik doen bij slecht weer?

Bij een kortstondige regenbui laten we het springkasteel gewoon opgeblazen staan. Bij langere regenperioden is het echter raadzaam om het kasteel leeg te laten lopen en op een droge plaats te leggen. Daarna kunnen we het eenvoudig droogblazen. De kleine luchtbelletjes die je ziet op een vochtig springkasteel, ontstaan doordat lucht uit de naden ontsnapt.

Het is belangrijk om een springkasteel nooit leeg en blootgesteld aan regen te laten liggen. Als het springkasteel niet is opgeblazen tijdens regen, raden we aanom het water af te laten, de muren en torens naar binnen te vouwen en het kasteel dubbel te vouwen om te voorkomen dat er te veel water inloopt.

Bij dreigend onweer is het essentieel om het kasteel zo snel mogelijk op tevouwen en op te bergen.

Om het springkasteel sneller leeg te laten lopen, kunt u indien aanwezig eentweede luchtuitlaat openen.

Belangrijk: Laat het kasteel nooit leeglopen als er nog kinderen in het kasteelaanwezig zijn.